Het winstpercentage van Real Madrid met en zonder Casemiro zou Man United moeten aanmoedigen – Man United News And Transfer News


Het kan al dan niet toeval zijn dat Real Madrid er niet in slaagde om hun eerste wedstrijd te winnen zonder Manchester United-gebonden Casemiro aan de zijkant.

De statistieken onderstrepen echter zeker hoe belangrijk hij is geweest voor de Europese kampioenen en hoe belangrijk hij daarom zou kunnen zijn voor de Old Trafford-outfit.

The Times heeft een grafiek gepubliceerd die laat zien dat Real 8% meer van hun wedstrijden heeft gewonnen toen de Braziliaan in de basis stond.

Het winstpercentage van Los Blancos met Casemiro van 68,4% daalt tot slechts 60,3% als hij niet aan de zijkant staat.

Bron: The Times

Casemiro is niet de glamouraantekening die veel fans op het puntje van hun stoel zou doen zitten, maar dat soort invloed op een team van Real’s kwaliteit spreekt boekdelen over zijn vermogen om het verloop van een wedstrijd te beïnvloeden.

Los Merengues hebben ongelooflijk begaafde back-ups op het middenveld, waaronder Camavinga, Valverde en Ceballos.

Ongetwijfeld zou elk van deze een upgrade zijn van het huidige personeel van United op het centrale verdedigende middenveld en toch heeft Casemiro het team naar een ander niveau getild als hij heeft gespeeld, in plaats van een van hen.

Het verdedigende middenveld is al minstens twee tot drie jaar een zwakke plek aan de kant van United Nemanja Matic heeft elk jaar een meter tempo verloren.

De Scott McTominay en Fred partnerschap is vaak gebruikt om het gat te vullen, maar door twee geïmproviseerde nummer 6’s nodig te hebben, is het team beroofd van een meer aanvallende speler.

De komst van Casemiro lost dat probleem op en stelt beide getrouwen in staat om in een meer natuurlijke, geavanceerde positie te spelen.

Inderdaad, voor de nationale zijde van Brazilië, Fred speelt met veel succes voor of naast Casemiro.

Bij het aannemen van een meer defensief systeem, werkt het paar meer op een niveau, vooral uit balbezit.

Wanneer Brazilië echter vooraan staat, maken Casemiro’s houdkracht het mogelijk Fred om de box-to-box-rol te spelen die bij zijn sterke punten past.


United Matchday Magazine – het online voetbalprogramma
Liverpool op Old Trafford. Niks te verliezen. United kan hun seizoen een kickstart geven en het Ten Hag-tijdperk met een knal aansteken. Bereid je voor op de grote wedstrijd met de Matchday Mag.

  • Online voetbalcontent zoals je nog nooit eerder hebt gezien
  • Al het nieuws, feiten en functies die je nodig hebt voor elke game
  • Direct geleverd op uw apparaat met eenvoudig en veilig online bestellen
  • Klik op Voorbeeld om meer te zien of koop nu voor slechts £ 1,25/$ 1,50
  • Tijdelijke aanbieding: BESPAAR 33% op een seizoenspas – gebruik kortingscode SEASON33 bij het afrekenen.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart