Eric ten Hag laat doorschemeren dat Bruno Fernandes in de toekomst aanvoerder van Man United kan worden – Man United News And Transfer News


Harry Maguire‘De positie in het Manchester United-team is niet gegarandeerd’, waarschuwt Erik ten hag.

Maguire werd maandag gedropt voor de wedstrijd van United tegen Liverpool, een wedstrijd waarin Raphael Varane en Lisandro Martinez presteerde heldhaftig als centrale verdediger.

Dit leidde tot een aantal vragen op de persconferentie voorafgaand aan de Premier League-wedstrijd van vandaag tegen Southampton over wat de bedoelingen van de manager zijn voor Maguire in de toekomst.

“Dat betekent niet dat je als aanvoerder bent ingesteld om altijd te spelen, zeker niet als je ook Varane in je team hebt”, legde Ten Hag uit, voordat hij lyrisch over de Fransman ging.

“Ten eerste hebben we opties en … Varane, zijn gestalte is immens. In de voorbereiding moesten we zijn fysiek opbouwen, dus het was een wat tragere start, en hij was fit in de eerste wedstrijden, maar in de eerste periode van de voorbereiding was hij dat niet altijd, dus we’ ben blij dat we hem op die manier hebben gebouwd.

“Je ziet dat wanneer het team hem nodig had, hij er echt was en zijn profiel, zijn status, wat hij in het verleden won, laat zien dat hij echt kan bijdragen aan dit team.

“Voor het team is er concurrentie en dat heb je nodig, we moeten zoveel wedstrijden spelen en dat kunnen we in verschillende constructies, bekijk van wedstrijd tot wedstrijd wat we nodig hebben. Dat kan een constructie zijn van Liverpool, maar ook in de tweede helft bij Brentford speelden we met Varane en Maguire in het centrum, dus er zijn veel opties.

“Ik vergeet nu de blessures, Victor Lindelof deed het erg goed in de voorbereiding, dus ik ben blij dat hij zondag weer in de selectie zit, dus we hebben een andere optie. Intern hebben we concurrentie en dat is goed en ik denk dat topteams dat nodig hebben.”

Dit was de tweede keer deze week dat Ten Hag uitlegde dat hij zijn verdediging zou rouleren, maar de laatste tijd praat hij specifiek over de kwaliteiten van zowel Varane als Lisandro Martinez in plaats van Maguire.

Toen MUTV de Nederlander vroeg naar het beschrijven van Lisandro als een krijger, zei de baas:

“Het is geweldig, dus zo is hij.

“Dus anderen worden erdoor geprikkeld.

“En niet iedereen is hetzelfde … maar dat willen we, we willen een vechtend team.”

Uit beide interviews komt een gevoel voort dat Varane en Lisandro de eerste keus van de baas zullen zijn, wat bij de pers de vraag naar de aanvoerdersband opriep.

De journalist vroeg: “Als Bruno, die de meeste wedstrijden gaat spelen, de armband heeft, komt er dan een punt waarop je moet zeggen dat hij de aanvoerder is omdat hij de meeste wedstrijden speelt?”

“Zo ver kijk ik niet, we zijn maar één wedstrijd, we hebben een kleine groep”, reageerde Ten Hag.

“Harry is heel duidelijk, Bruno is een van hen en ik denk dat Bruno het heel goed deed in zijn rol bij de aanvoerder, hij was bijvoorbeeld aanvoerder.

“Hij brengt zoveel energie in het team, in en uit balbezit, dus ik was erg blij met zijn rol en prestaties.”

Dit is al een verschuiving vanaf het begin van het seizoen, toen de baas zei dat Maguire de aanvoerder is en hij geen noodzaak zag om het te veranderen. Zijn woorden suggereren duidelijk dat de aanvoerdersband zich in een overgangsfase bevindt waarin hij het rustig laat verlopen voordat hij een stevige beslissing neemt.


United Matchday Magazine – het online voetbalprogramma
Kan het leger van Ten Hag de volgende slag aan de zuidkust winnen? Haal de Southampton-editie van het Matchday Magazine nu uit!

  • Online voetbalcontent zoals je nog nooit eerder hebt gezien
  • Bereid je voor op de wedstrijd met onze preview, teamnieuws en tactische analyse
  • Ontvang zorgvuldig geselecteerd nieuws, transfernieuws, intelligente meningen en humor
  • Direct geleverd op uw apparaat met eenvoudig en veilig online bestellen
  • Klik op Voorbeeld om meer te zien of koop nu voor slechts £ 1,25/$ 1,50
  • Tijdelijke aanbieding: BESPAAR 33% op een seizoenspas – gebruik kortingscode SEASON33 bij het afrekenen.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart