Erik ten Hag gebruikte onorthodoxe methoden om zijn spelers op te vuren tegen Liverpool – Man United News And Transfer News


Manchester United-manager Erik ten Hag gebruikte externe kritiek om zijn ploeg op te starten voor hun knellende gelijkspel tegen Liverpool op maandag, volgens rapporten.

De onorthodoxe methoden van de manager lijken te hebben gewerkt, waarbij de Rode Duivels een 2-1 overwinning behaalden op hun rivalen.

David McDonnell van The Mirror meldt“Het is gebleken dat de United-coach kritiek op zijn spelers en vernietigende statistieken van hun eerste twee nederlagen heeft gebruikt om ze in de juiste gemoedstoestand te krijgen om Liverpool te verslaan.”

“Een bron bij United onthulde dat Ten Hag vernietigende quotes van experts heeft afgedrukt en opgehangen op het trainingscomplex van de Rode Duivels en in de kleedkamer.”

De kant van Ten Hag kwam zwaar onder vuur te liggen en werd nauwlettend in de gaten gehouden na het verliezen van hun twee openingswedstrijden, waaronder een 4-0 dreun door toedoen van Brentford.

Tegen de mannen van Thomas Frank bleek uit statistieken dat de Reds met een aanzienlijke marge werden achtervolgd, wat ertoe leidde dat ze aan het einde kwamen van vernietigende aanvallen van zowel supporters als experts.

“Sommige citaten van experts en getoond door Ten Hag waren: “Verenigd is gewoon niet goed genoeg.”

Anderen waren onder meer “Liverpool om opnieuw met 5-0 te winnen”, “Can’t run”, “geen team” en “ze kunnen naar beneden gaan”.

“Ten Hag drukte ook statistieken af ​​- inclusief afgelegde afstand, passpercentages, spelingen en balterugwinning – en hing deze dagelijks op het trainingsveld om zijn spelers te laten zien hoe slecht ze waren in vergelijking met andere teams.”

“De verhuizing was bedoeld om de ploeg het niveau te laten zien dat nodig was om Liverpool te verslaan.”

“Het werkte. United legde meer afstand af – 114 km – en maakte 51 sprints meer dan de mannen van Klopp in hun verdiende overwinning, hun eerste onder Ten Hag.”

Zeker, Ten Hag heeft laten zien dat hij een reactie van zijn spelers kan krijgen als het rapport van McDonnell iets overkomt. Fans hopen dat dit effect zich gedurende de rest van het seizoen kan voortzetten.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart