Lisandro Martinez onderging hetzelfde lot als Patrice Evra – Man United News And Transfer News

De afranseling van Manchester United door toedoen van Brentford op zaterdag was niet geheel onverwacht, maar toch was de achterstand verrassend. Gezien de slechte rekrutering van United tot nu toe, werden verliezen verwacht, maar niet te wijten aan een gebrek aan inspanning.

Het lijkt erop dat de spelers de laatste manager opnieuw in de steek zijn gelaten Erik ten Hag. Dit was vorig seizoen een bekend kenmerk onder beide Ole Gunnar Solskjaer en Ralf Rangnick.

Die kater moet nog verdwijnen voor alle spelers die vorig seizoen deel uitmaakten van United. En helaas zijn zelfs de nieuwe rekruten gedwongen om extra toezicht te houden vanwege de slechte resultaten tot nu toe.

Christian Eriksen werd gedwongen van de bal voor het tweede doelpunt van Brentford, maar dat was vooral te wijten aan: David de Gea kiezen om de bal onder druk naar de Deen te spelen.

En voor het derde doelpunt, een nieuwe centrale verdediger Lisandro Martinez werd van de bal gepest toen Ben Mee het derde doelpunt van de Bees binnenkopte. Hij werd zelfs gewisseld bij de rust met de Rode Duivels vier doelpunten achterstand.

Martinez worstelt

Er moesten ongetwijfeld vragen worden gesteld met Ten Hag die er de voorkeur aan gaf een 5’9-verdediger binnen te halen en ondanks zijn harde tackle- en balvaardigheden kost het tijd om zich aan te passen aan de Premier League.

De Nederlandse coach had vertrouwen in het vermogen van de Argentijn om in Engeland te spelen, maar de fysieke benadering van Brentford bleek te veel voor de Argentijns international.

Interessant is dat iets soortgelijks was gebeurd toen Patrice Evra in 2006 naar United kwam. De Fransman had in zijn vroege dagen moeite met het fysieke aspect van het Engelse spel.

Dat was precies wat Gary Neville waarnaar werd verwezen tijdens zijn commentaarstint voor Sky Sports. ‘Hij heeft zijn Patrice Evra-moment gehad. Hij kijkt naar de tweede helft met Fred die ook is ontslagen en hopelijk veel heeft geleerd.”

De Franse verdediger had een soortgelijk lot ondergaan bij zijn debuut tegen Manchester City in januari 2006. Met City op voorsprong met twee doelpunten, Sir Alex Ferguson hem bij de rust verwijderd. De Derby eindigde met 3-1 in het voordeel van City.

Evra had een schitterende carrière bij United en won in acht jaar tijd vijf Premier League-titels bij de club. Wat fans zouden doen om die jaren terug te hebben!

United hoopt dat Martinez zich snel kan aanpassen aan de competitie, aangezien ze alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen met Liverpool als volgende. Misschien wordt hij gevraagd om daarvoor op het middenveld te spelen.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart