Atletico Madrid staat open voor het aanbieden van Antoine Griezmann als onderdeel van een ruildeal met Cristiano Ronaldo – Man United News And Transfer News


Atletico Madrid staat open voor het aanbieden van Antoine Griezmann of Alvaro Morata als onderdeel van een ruilovereenkomst waarbij Cristiano Ronaldo betrokken is.

Manchester United zou hun opties overwegen, met Erik ten Hag nu open voor de verkoop van Ronaldo.

De 37-jarige zou United willen verlaten vanwege zijn Champions League-ambities.

De club maakte vorige maand duidelijk dat Ronaldo niet te koop was.

Ronaldo moet nog een serieus voorstel ontvangen van een UCL-club, waarbij superagent Jorge Mendes hem aanbiedt aan Chelsea en Bayern München.

Atletico Madrid-manager Diego Simeone is een fervent bewonderaar van de speler en wil dat hij deel uitmaakt van zijn team.

Volgens De tijdenzijn de Spaanse reuzen bereid om Griezmann en Morata op te nemen om er een lucratieve deal voor United van te maken.

Griezmann was sterk verbonden in de zomer van 2017 naar United, maar besloot uiteindelijk in Spanje te blijven vanwege het transferverbod van Atletico.

Nu op 31-jarige leeftijd is het afwachten of United dezelfde interesse heeft.

Griezmann beschikt nog steeds over attributen van wereldklasse en kan in zijn eentje een spel veranderen.

Hij is uitstekend in het koppelen van spel en zou goed in het centrum passen.

De Fransman zou een mooie beweging faciliteren in het laatste derde deel en zou perfect passen in het systeem van Ten Hag.

Met minder dan drie weken tot het einde van de periode, moet United een belangrijke beslissing nemen met betrekking tot Ronaldo.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart