Matheus Cunha, Alvaro Morata, Mauro Icardi: wie probeert Man United nu echt vast te leggen? – Man United nieuws en transfernieuws


Het zou fans van Manchester United vergeven worden te denken dat de transfergeruchtenmolen de afgelopen weken nog gekker is geworden dan normaal, aangezien de club nog steeds in verband wordt gebracht met vrijwel elke aanvaller onder de zon.

Na een onvruchtbare spreuk voor de pen-duwers, hebben we verhalen zien opduiken over Marko Arnautovic, Benjamin Sesko, Pierre-Emerick Aubameyang, Sasa Kalajdzic, Cody Gakpo, Allvaro Morata, Mauro Icardi en Matheus Cunhaonder anderen.

Het ongebruikelijke aan deze geruchten is echter dat de meeste van redelijk betrouwbare bronnen afkomstig zijn, zoals David Ornstein en Laurie Whitwell van The Athletic of transfergoeroes Gianluca Di Marzio en Fabrizio Romano.

Dus waar gaat United voor, en waarom al die andere namen?

Wat er misschien achter de schermen aan de hand is, is dat de Rode Duivels vastbesloten zijn om de beruchte “Ighalo-venster” van 2020, wat waarschijnlijk het meest flagrante voorbeeld was van paniekaankopen ooit in het voetbal. Misschien, wat voor ons lijkt op hectisch klauteren, is in feite dat United hun eenden op een rij krijgt.

Wat als deze sterren Plan A, Plan B, Plan C, Plan D enzovoort zijn?

Het lijkt onwaarschijnlijk dat bijvoorbeeld Marko Arnautovic ooit Plan A was toen het nieuws bekend werd dat United op hem had geboden.

Het kan zelfs zo zijn dat ze het verhaal zelf hebben uitgelekt om het water te testen wat betreft de reactie van het publiek, en snel terugdeinzen toen die reactie overweldigend ongunstig was.

Romano stelde voor dat Morata interessanter was dan Icardi, maar rapporten gisteren suggereerden dat Cunha de voorkeur had boven Morata. Nu Sesko schijnbaar buiten bereik is en Aubameyang niet wordt achtervolgd, blijven Gakpo (een vleugelspeler in plaats van een spits) en Kalajdzic als “onbekende positie” in de pikorde achter.

Een redelijke gok op basis van het beschikbare bewijs op dit moment zou zijn dat Plan A Cunha, Plan B Gakpo, Plan C Kalajdzic, Plan D Morata en Plan E Icardi zou kunnen zijn.

Tenzij, dat wil zeggen, er nog andere doelwitten zijn die John Murtough en co. werken aan waar de pers nog geen lucht van heeft gekregen.

Dit kan United natuurlijk te veel gevoel, organisatie en ambitie toeschrijven. Misschien werken ze niet serieus aan een van deze opties en zullen we op 1 september helemaal geen aanwinsten meer hebben, of een £ 50 miljoen Troy Deeney. Maar we kunnen hopen, nietwaar?

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart