Dermot Mee sluit zich aan bij Altrincham op noodlening – Man United News And Transfer News


Dermot Mee van Manchester United heeft zich tot januari aangesloten bij Altrincham voor een noodlening.

De verhuizing kwam op het laatste moment en werd officieel aangekondigd enkele uren voordat hij debuteerde voor zijn nieuwe club tegen Maidenhead United.

De 19-jarige is geen onbekende in noodleningen op korte termijn, nadat hij er vorig seizoen drie had afgesloten bij de non-league-outfits Trafford, Runcorn Linnets en Witton Albion.

United heeft onthuld dat de deal ervoor zorgt dat de jonge keeper nog steeds “regelmatig met United traint onder de voorwaarden van de overeenkomst en ook kan vertegenwoordigen bij de Academy-leeftijdsgroepen in de Premier League 2 en de EFL Trophy.”

Altrincham had dringend een keeper nodig en deed een snelle zet om Mee binnen te halen nadat hun twee senior keepers niet beschikbaar waren.

Matt Gould stond dit weekend buitenspel na een hersenschudding.

Ondertussen, Altrincham’s zomeraantekening, voormalig afgestudeerd aan de United Academy Ollie Byrnewacht op internationale goedkeuringen na zijn verhuizing van de Welshe club Connah’s Quay.

Na te hebben deelgenomen aan de oefenwedstrijd van de U21’s tegen Altrincham, was de National League-club schijnbaar onder de indruk van wat ze zagen in Mee.

Als gevolg van de last-minute zet kwam de keeper gisteravond meteen in actie toen hij er twee tegen kreeg in een 2-0-nederlaag tegen Maidenhead United.

Het is niet bekend of Mee nog steeds zal worden gebruikt door Altrincham na de terugkeer van Gould en Byrne, wat de afspraak verklaart dat hij nog steeds zal trainen en spelen met de U21’s van United.

Mee, die in 2015 van Walsall naar Manchester United kwam, is door de gelederen gekomen en speelde dit seizoen al twee keer voor de U21’s, met teleurstellende resultaten. optredens tegen Arsenal en Kristalpaleis.

De jonge keeper, een international onder de 19 voor Noord-Ierland, bracht regelmatig tijd weg van de club naast zijn niet-league-leningen, met een lening voor werkervaring bij AFC Wimbledon en een jeugdlening aan Fulham’s onder 18 om speeltijd te krijgen.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart