Marcel van der Kraan: Manchester United zal Frenkie de Jong een nieuw bod moeten doen – Man United News And Transfer News


FC Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong wordt de hele zomer in verband gebracht met een overstap naar Manchester United.

De Nederlander is naar voren gekomen als de nr. 1 prioriteit in de transferperiode, hoewel een reünie met zijn voormalige speler tot nu toe ongrijpbaar is gebleken.

Een groot probleem met de uitgestelde lonen van de speler die de club hem verschuldigd is, heeft verhinderd dat een deal over de schreef ging.

De Rode Duivels hebben al een akkoord met de Blaugrana voor de definitieve transfer van de 25-jarige.

Een paar dagen geleden, de betrouwbare Marcel van der Kran meldde dat de 20-voudig Engelse kampioenen al een overeenkomst hebben met de spelersmakelaars.

De tier 1 Nederlandse journalist heeft een nadere update gegeven over de situatie rondom De Jong en een mogelijke Old Trafford-switch.

Spreken via de TelegraafVan der Kran heeft aangegeven dat het aanbod van The Reds aan De Jong volgens zijn bronnen al is afgelopen.

Volgens de journalist is er een vereiste dat als gevolg van het verstrijken van het aanbod, een nieuwe onderhandelingsronde zou beginnen.

De nieuwe onderhandelingen zijn schijnbaar om te proberen een nieuwe deal te sluiten.

“Ik heb uit zeer sterke bronnen gehoord dat het bod van Manchester United op Frenkie de Jong is verlopen.”

“Er zullen nieuwe onderhandelingen moeten beginnen. Ze zullen een nieuwe constructie moeten maken om aan de economische wensen van de speler te voldoen.”

Het valt nog te bezien of deze nieuwe ontwikkeling een op handen zijnde verhuizing van de speler naar Engeland in de weg zal staan, als een dergelijke operatie nog op stapel staat.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart