“We hebben hulp nodig” – Manchester United-spelers sturen een SOS-oproep naar het bestuur – Man United News And Transfer News


Een kern van senior Manchester United-spelers heeft een beroep gedaan op het bestuur om met spoed te tekenen.

Er is schokkend nieuws naar voren gekomen dat bepaalde spelers een SOS-oproep naar clubchefs hebben gestuurd om meer toevoegingen te regelen om hen te helpen hun rampzalige vorm aan te pakken.

Erik ten Hag heeft een nachtmerrie gehad in Engeland, waarbij hij zijn eerste twee openingswedstrijden verloor. Zijn team kreeg er zes tegen, terwijl het er slechts één scoorde.

Hoog gewaardeerde journalist David McDonnell meldt:“De spelers van Manchester United hebben een SOS gestuurd naar de hiërarchie van de club om de aankopen te doen die ze nodig hebben om te herstellen van hun rampzalige seizoensstart.”

McDonnell meldt dat spelers, waaronder clubcaptain Harry MaguireCristiano Ronaldo, Luke Shaw, Bruno Fernandes en Marcus Rashford hebben een pleidooi gehouden bij de club voor extra aankopen.

“Een kern van oudere spelers, waaronder Cristiano Ronaldo, Harry Maguire, Marcus Rashford, Luke Shaw en Bruno Fernandeshebben de clubhiërarchie verteld dat ze hulp nodig hebben in de vorm van nieuwe aankopen voordat het venster op 1 september sluit.

The Mirror beschrijft de spelers als bekenden van hun schuld aan de slechte seizoensstart van de Rode Duivels en hebben de club met een beschuldigende vinger gewezen voor een gebrek aan ambitie – ironisch in alle opzichten.

“De spelers van United vinden dat de club, ondanks dat ze zelf schuldig zijn aan hun verachtelijke vertoningen op het veld, een gebrek aan ambitie heeft getoond door de flagrante gaten in de huidige ploeg niet aan te pakken.”

“De spelers van United hebben een positieve relatie met hun nieuwe baas en hebben het gevoel dat hij gehandicapt is door het falen van de club om de transfers te leveren die hij nodig heeft om te strijden voor de top vier.”

Er wordt ook gezegd dat de spelers van United de schuld bij de hiërarchie leggen voor wat zij beschouwen als gehinderd in hun top 4-ambities.

“De oudere spelers van United hebben het gevoel dat het gebrek aan beslissende actie van de club op de transfermarkt deze zomer hen weinig hoop heeft gegeven om voor de top vier te strijden, met nog een seizoen van middelmatigheid en onderprestatie voor de boeg.”

Talksport heeft schijnbaar het rapport van McDonnell herhaald, waarin staat dat een groep ontevreden spelers onder leiding van Ronaldo en zijn Portugese teamgenoot Fernandes een beroep heeft gedaan op het bestuur om de manager te steunen.

“Ontevreden spelers van Manchester United, waaronder Cristiano Ronaldo & Bruno Fernandes hebben een beroep gedaan op het bestuur om Erik ten Hag te steunen op de transfermarkt.”

Supporters hopen dat de hiërarchie naar de spelers zal luisteren, omdat ze een aangeboren onvermogen hebben getoond om de mening van fans te negeren.

creatSource link

Soccerpins.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart